Optreden

Sennalive voor elke gelegenheid

82636243_1330873313763911_2008648310465757184_o

Bruiloft

Op één van de belangrijkste dagen van jullie leven is het het meest belangrijkste dat jullie centraal staan! Het is een moment dat vereeuwigd zal worden in jullie herinnering. Om dit moment uniek en persoonlijk te maken is het prachtig om dit te laten omlijsten door live muziek.
Muziek afgestemd op jullie wens en door jullie zelf uitgekozen. Laat u even weer terug brengen naar dat ene moment… Waarin dat ene liedje belangrijk was voor jullie…
Beleef dat moment opnieuw alvorens jullie elkaar het ja-woord zullen geven.

Hoe de live muziek gebracht zal worden, is geheel aan jullie. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Er kan gebruik gemaakt worden van een (mobiele) vleugel, akoestisch gitaar en zang. Daarnaast kan dit op verzoek aangevuld worden door een saxofoon. Mocht het zo zijn dat er naast dit aanbod nog meer wensen zijn? Dan kunnen we in overleg bekijken hoe dit gestalte kan krijgen.

Het is ook mogelijk om de muzikale omlijsting te verzorgen tijdens:

De trouwreceptie
Het diner

Hoe werkt het?
In overleg zal door jullie bepaald worden op welke momenten de muziek de ondersteunende rol zal gaan vervullen. Er kan een keuze gemaakt worden uit een breed repertoire, maar om het uniek en persoonlijk te maken zijn verzoeknummers nog mooier!

82943157_1330874983763744_1188677369339052032_o

Live muziek op uw locatie

Piano, gitaar of zang…
Hoe de live muziek gebracht zal worden, is geheel aan u. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Er kan gebruik gemaakt worden van een (mobiele) vleugel, akoestisch gitaar en zang. Daarnaast kan dit op verzoek aangevuld worden door een saxofoon.
Mocht het zo zijn dat er naast dit aanbod nog meer wensen zijn, dan kunnen we in overleg bekijken hoe dit gestalte kan krijgen.

Hoe werkt het?
In overleg zal door jullie bepaald worden op welke momenten de muziek de ondersteunende rol zal gaan vervullen. Er kan een keuze gemaakt worden uit een breed repertoire, maar om het uniek en persoonlijk te maken zijn verzoeknummers nog mooier!

Doordat er gebruik gemaakt wordt van minimale apparatuur, neemt de live muziek bijzonder weinig ruimte in beslag. Op de achtergrond zal de live muziek aanwezig zijn. Een ander bijkomend voordeel is dat alles binnen een half uur gereed staat. En binnen een half uur weer is opgeruimd.

DJ show on request

DJ show Jazz
Geeft u een feest bij u thuis of op een kleine locatie? De DJ show Jazz is er voor het kleine tot middelgrote feest. Met een eenvoudige maar net verzorgde opzet kan het feest nu al niet meer stuk! Het zal een feest worden wat zijn weerga niet kent.

Dj show Fay
Geeft u een groter feest in een grotere locatie en met een groter aantal gasten? Dan is deze DJ show ideaal voor u! Binnen de kortste keren zal de dansvloer vol staan! U kiest voor een feest in stijl en laat niets aan het toeval over. Geschikt voor ieder feest.

DJ show Senna
Geeft u een groot feest waarbij alles uit de kast getrokken mag worden? Dan is DJ show Senna uitermate geschikt voor dit onvergetelijk feest! In deze show zal gebruik gemaakt worden van een grote DJ show. Aangevuld met veel licht en geluid wat passend is voor de locatie en het aantal gasten wat u verwacht. Wat deze show groot, uniek en bijzonder maakt is dat er gebruik gemaakt zal worden van drums, percussie en saxofoon! Dit geeft een unieke dimensie aan de show en u heeft een combinatie tussen live muziek en een te gekke DJ Show!

Hoe werkt het?
In overleg  zal door u bepaald worden welke DJ Show passend en wenselijk is voor uw feest. Er zal bepaald worden op welke wijze de avond gestalte mag krijgen. Daarnaast kunt u aangeven of er nog wensen zijn die uw feest nog meer compleet zullen maken. Op basis van de verzoekbriefjes wordt elk feest persoonlijk en uniek. De interactie met de gasten maakt dat iedereen een geweldig feest zal beleven!

Professioneel
De DJ Shows zijn uniek en persoonlijk. Om hier zorg voor te dragen is het belangrijk dat er enkel gewerkt wordt met professionele muzikanten en licht-geluidsbedrijven. Met deze aspecten zijn de shows te garanderen zoals we dat behoren te doen.